Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TMG Alpha17-4: Aktív lézeres traffipaxvédelmi termék 4db dupla diódás szenzorral akár távolságtartós autók első védelmére

429.900 Ft (338.504 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Menny.:db
Cikkszám: TMG-A17-SET4
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. július 23.

ÚJ 2023-as modell, DUPLA DIÓDÁS kialakítás, akár függőleges felszereléshez is!

Fejlett algoritmussal rendelkező aktív lézeres jelzőkészülék 4 szenzorral, mely a legtöbb lézeres távolságtartó rendszerrel rendelkező autóra felszerelhető és minimalizálja ezeknél az autóknál előforduló téves lézer riasztások számát. Nem komplett rendszer, nem jelzi előre a telepített és radaros méréseket. Első és hátsó szerelésre javasoljuk. 

Kérjen személyre szabott megoldást tőlünk!
Töltse ki az űrlapot és hamarosan visszahívjuk!


Ingyenes szállítás 50.000 Ft felett
Csomagküldés automatába vagy házhozszállítással
Hozzáértő szaktanácsadás

Leírás és Paraméterek

 

TMG Alpha 17 jelzőkészülék 4 fejes változat

A készülék célja:
A lézerblokkolók a lézeres elvű sebességmérési módok eredményességét gátolják meg időlegesen, de nem képesek előrejelezni, vagy megakadályozni a radaros és egyéb mérési módokat. Lézeres elvű sebességmérések előfordulhatnak rendőrségi és civil autókban a vezető ülés melletti ülésre, háromlábú állványra, akár manuálisan, akár teljesen magára hagyva a készüléket automatikus módon, akár mozgó, akár álló autóból is.

A VÉDA rendszer fixen telepített radaros sebességmérőit a lézerblokkolók sem jelezni, sem blokkolni NEM képesek. Az ilyen jellegű traffipaxokat GPS detektorral vagy hagyományos radardetektorral tudjuk hatékonyan előre jelezni, de ezek használata mellett is le kell lassítani a megengedett sebességre, mivel ezek csak jelzik a mérést!
Kifejezetten a lézeres távolságtartós autókra optimalizálva:

TMG Alpha 17 fejlett algoritmussal, mely minimalizálja a lézeres távolságtartóval szerelt autóknál a tévesriasztások számát. 

A készülék működése:
A lézeres mérések ellen a legbiztosabb védelmet a lézerblokkolók nyújtják, amelyek a rendőrségi mérést érzékelve jeleznek, és pár másodpercig visszatartják a sebességjelet (a rendőr nem látja a sebességünket), így biztonságosan korrigálhatjuk a sebességünket.

A készülék üzembe helyezése:

A készülék minden esetben beszerelést igényel. A szenzorok, csak megfelelő elhelyezés esetén képesek ellátni feladatukat, továbbá az eszközt az autó elektromos rendszerére rá kell kötni. Kérje szakember segítségét, aki szakszerűen el tudja végezni a beszerelést. Országos viszonteladói hálózatunkban keresse meg az Önhöz legközelebb eső partnerünket.

A készülék teljesen beépíthető, nem látható – a vezetőt a LED jelzés tájékoztatja, valamint hangjelzést ad, igény szerint az autórádiót is némíthatja.

TMG Alpha 17 specifikációi:
 

  • Nagy teljesítményű dupla lézer dióda
  • Lapos szenzorok, ideálisak a elülső szereléshez 
  • Fejlett algoritmus a tévesriasztások csökkentésére 
  • Egyszerű telefonos frissítési, kalibrálási lehetőség lehetőség
  • Bluetooth kapcsolat
  • Detektor mód  A  TMG Alpha 17  készülék, már okostelefonnal keresztül frissíthető illetve kalibrálható:                 


 

Egy megfelelően felszerelt védelmi rendszer 99%-os védelmet nyújt, viszont mindig marad 1% esély arra, hogy a rendőrségi mérőeszköz bemérje a jármű sebességét (erős napsütés, piszkos érzékelő, egyéb fizikai akadály, stb.). Ha a mérés érzékelését jelző hang megszólal és a LED fénye jelez, lassítson le az adott útszakaszra meghatározott legnagyobb megengedett sebességre, majd kapcsolja ki a védelmi rendszert, hogy ne zavarjuk vele a rendőrt a munkája elvégzésében.

A VÉDA rendszer fixen telepített radaros sebességmérőit a lézerblokkolók sem jelezni, sem blokkolni nem képesek. Az ilyen jellegű traffipaxokat GPS detektorral vagy hagyományos radardetektorral tudjuk hatékonyan előre jelezni, de ezek használata mellett is le kell lassítani, mivel ezek csak jelzik a mérést!

Mivel a készülék zavarhatja a szintén 904 Nm-en működő rendőrségi lézeres sebességmérő berendezéseket, ezért a gyártó és a forgalmazó felhívja a vásárló figyelmét, hogy a készüléket kizárólag olyan országokban használja, ahol egy ilyen eszköz használata jogszabályba nem ütközik. A gyártó és a forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából, illetve a szakszerűtlen beszerelésből adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy bármely egyéb hátrányért, illetve az olyan balesetekért, amely a vezető gondatlanságából ered.


A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a sebességhatár túllépéséből és/vagy a készülék használatából, vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy bármely egyéb hátrányért. A készülék nem a gyorshajtás elősegítésére való, hanem a véletlen sebességtúllépés következményeinek megelőzésére szolgál. Minden esetben tartsa be a sebességhatárokat, és közlekedjen az látási és útviszonyoknak megfelelően! A radardetektor nem tévedhetetlen eszköz. Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol későn vagy egyáltalán nem jelez bizonyos külső körülmények miatt. Ennek oka nem a készülék hibás működéséből adódik, hanem a fizika törvényszerűségére vezethető vissza. A lézerblokkolók blokkoló hatása általában a mérőeszköztől számított 150-2000 méteres távon belül a legeredményesebb.

Részletes csomag tartalom
1 db központi egység
4 db szenzor
1 db 4,5 méteres az első és 1 db 7 méteres szenzor kábel a hátsó szenzor érzékelőkhöz
Angol értesítési hang
Központi kábelköteg
2 év jótállás

Antilaser AL PRIORITY lézerblokkoló

295.900 Ft (232.992 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2024. július 23.

MLS Speedom lézerblokkoló

309.900 Ft (244.016 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2024. július 26.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!