Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MLS Speedom lézerblokkoló

309.900 Ft (244.016 Ft + ÁFA)
Kapható választék:
Szenzorok száma:
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Menny.:db
Cikkszám: MLS-SP
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. július 26.


MLS SPEEDOM 

Parkolósegéd kis méretű szenzorral


Elülső és hátsó védelmet kínáló aktív lézeres jelzőkészülék, mely 4 db szenzora segítségével képes egy normál méretű autó lézeres védelmét kialakítani. A készülék nem jelzi előre a telepített és radaros mérőeszközöket!

 

Részletes csomag tartalom:

  • központi egység
  • szenzorok
  • tartókonzolok
  • kábelköteg
  • beszereléshez szükséges egyéb alkatrészek
Ingyenes szállítás 50.000 Ft felett
Csomagküldés automatába vagy házhozszállítással
Hozzáértő szaktanácsadás

Leírás és Paraméterek

A készülék célja

A lézerblokkolók a lézeres elvű sebességmérési módok eredményességét gátolják meg időlegesen, de nem képesek azt előrejelezni, valamint megakadályozni a radaros és egyéb mérési módokat. Lézeres elvű sebességmérések előfordulhatnak rendőrségi és civil autókban egyaránt, de akár ezek lehetnek teljesen magára hagyott háromlábú állványon levő készülékek is amik automatikus módon rögzítenek, vagy kézben tartott mérőeszközök más országokban.
 

A készülék működése

A lézeres mérések ellen a legbiztosabb védelmet a lézerblokkolók nyújtják, amelyek a rendőrségi mérést érzékelve jeleznek, és pár másodpercig visszatartják a sebességjelet (a rendőr nem látja a sebességünket), így biztonságosan korrigálhatjuk a sebességünket.


A készülékről

A Speedom képes blokkolni a legújabb magyarországi sebességmérő berendezéseket. A készülék hangjelzéssel és beszédhanggal jelzi a lézeres mérést, amelyre azonnal reagál, időt adva ezzel a vezetőnek sebessége korrigálásra. Mivel tolatósegédként is funkciónál, így akár külföldön is használható (kizárólag saját felelősségre, kérjük előtte informálódjon az adott ország hatályos jogszabályairól). Az eszköz egy billenőkapcsolóval ki- és bekapcsolható. A készülék beltéri egységei teljesen beépíthetőek, míg a kültéri lézerblokkoló fejeket a lökhárítóba, hűtőmaszkba, hátsó rendszámtábla fölé, stb… kell szerelni. A készülék választható 2, 3 és 4 blokkolófejes változatban.

A Laser Interceptor számítógéppel konfigurálható és frissíthető, így akár egyénileg is módosíthatók a beállításai. 


A készülék üzembe helyezése

A készülék minden esetben beszerelést igényel. A szenzorok, csak megfelelő elhelyezés esetén képesek ellátni feladatukat, továbbá az eszközt az autó elektromos rendszerére rá kell kötni. Kérje szakember segítségét, aki szakszerűen el tudja végezni a beszerelést. Országos viszonteladói hálózatunkban keresse meg az Önhöz legközelebb eső partnerünket.


Egy megfelelően felszerelt védelmi rendszer 99%-os védelmet nyújt, viszont mindigmarad 1% esély arra, hogy a rendőrségi mérőeszköz bemérje a jármű sebességét (erős napsütés, piszkos érzékelő, egyéb fizikai akadály, stb.). Ha a mérés érzékelését jelző hang megszólal és a LED fénye jelez, lassítson le körültekintően az adott útszakaszra meghatározott legnagyobb megengedett sebességre, majd kapcsolja ki a védelmi rendszert, hogy ne zavarjuk vele a rendőrt a munkája elvégzésében.

A VÉDA rendszer fixen telepített radaros sebességmérőit a lézerblokkolók sem jelezni, sem blokkolni nem képesek. Az ilyen jellegű traffipaxokat GPS detektorral vagy hagyományos radardetektorral tudjuk hatékonyan előre jelezni, de ezek használata mellett is le kell lassítani, mivel ezek csak jelzik a mérést!

Mivel a készülék zavarhatja a szintén 904 Nm-en működő rendőrségi lézeres sebességmérő berendezéseket, ezért a gyártó és a forgalmazó felhívja a vásárló figyelmét, hogy a készüléket kizárólag olyan országokban használja, ahol egy ilyen eszköz használata jogszabályba nem ütközik. A gyártó és a forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából, illetve a szakszerűtlen beszerelésből adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy bármely egyéb hátrányért, illetve az olyan balesetekért, amely a vezető gondatlanságából ered.
 


A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a sebességhatár túllépéséből és/vagy a készülék használatából, vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy bármely egyéb hátrányért. A készülék nem a gyorshajtás elősegítésére való, hanem a véletlen sebességtúllépés következményeinek megelőzésére szolgál. Minden esetben tartsa be a sebességhatárokat, és közlekedjen az látási és útviszonyoknak megfelelően! A radardetektor nem tévedhetetlen eszköz. Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol későn vagy egyáltalán nem jelez bizonyos külső körülmények miatt. Ennek oka nem a készülék hibás működéséből adódik, hanem a fizika törvényszerűségére vezethető vissza. A lézerblokkolók blokkoló hatása általában a mérőeszköztől számított 150-2000 méteres távon belül a legeredményesebb.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!