Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hornet V-120 elektromos autós őzriasztó

49.900 Ft (39.291 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: HORN-V120
Szállítási díj: 1.500 Ft
Várható szállítás: 2024. július 23.

Elektromos őzriasztó autóba és motorokba, óriási hatótávval, rendkívül erős 120 dB-es hangjelzéssel. Ki-be kapcsolható, így hangja nem zavaró lakott területen. Egyszerű beszerelés bármely autószerelő műhelyben, vagy akár otthon is. Amerikai szabadalom. 
Hosszú leírás >>


További információ:

 • Működési alap frekvencia 4.805 kHz
 • Ultrahang frekvencia 18000 – 21000 Hz
 • Hangnyomás szint 120 dB
 • kb. 480 m-es hatótávolság
 • 8-16 V működési feszültség
 • 22 mm csőátmérőjű rezonátor
 • Hosszúság 95 mm
 • Konzolnál átmérő 46 mm
 • Fekete színű
 • 2 év jótállás
Ingyenes szállítás 50.000 Ft felett
Csomagküldés automatába vagy házhozszállítással
Hozzáértő szaktanácsadás

Leírás és Paraméterek

 

Hornet v120 őzriasztó
 

Óriási erő és segítség a vadkár elkerülésének érdekében

 

őzkárÉvente több tucat baleset történik útjainkon, amelyet az autó előtt átszaladó 
vadállatok okoznak. Egy ilyen baleset nem csak hatalmas anyagi kárral jár, de sajnos nem ritka a súlyos személyi sérülés sem.  Hogy az ilyen baleseteket elkerüljük, hatékony segítség a Hornet V-120 elektromos őzriasztó, hiszen az ember számára alig, de az őzek számára kitűnően hallható nagyfrekvenciás hanghullámot bocsát ki, amit az állat már több száz méterről is meghall! Az őzek hallása rendkívül jó, de viselkedésük meglehetősen kiszámíthatatlan. Ha idegen eredetű, ismeretlen hangot hallanak, általában megállnak, és hallgatóznak, hogy megállapítsák, hogy ez a hang veszélyt jelent-e rájuk nézve. 

 

 

őz

 

Hornet V-120 elektromos őzriasztó

Egy hangos sziréna az őzek számára, amely megállásra ösztönzi őket

 

hornet vadriasztó
 A magasfrekvenciás hanghullámokat kibocsátó Hornet vadriasztó bizonyult eddig az egyik legsikeresebbnek a vadon élő állatokkal történő balesetek elkerülésében. A HORNET őzriasztó hanghullámai az emberi hallóképesség határán vannak, ezért sokan ennek a hangnak csak egy részét hallják, annak ellenére, hogy 120dB erősségű hangot bocsát ki, amely 480-490m-ig elhallatszik. 

 


Óriási teljesítmény

 

őzriasztó összehasonlítás
 

 120-135 dB: Ez a decibel (dB) tartomány rendkívül hangosnak számít, a Hornet WVT rendszerének köszönhetően olyan frekvencián (Hz) működik ami csak az állatok számára riasztó hatású. Az ebbe a tartományba eső hangokra példa a rockkoncertek, a lőfegyverek és a repülőgépek felszállása.


 

A számok magukért beszélnek! Egy hangos sziréna az őzek számára:
 

► Hangnyomás szint 120 dB

► Működési alap frekvencia 4.805 kHz

► Ultrahang frekvencia 18000 – 21000 Hz

 Elektromos működés

 

8-16 V működési feszültség lehetővé teszi, hogy a gépjármű akkumulátorára csatlakoztatva oldja meg a Hornet tápellátását. Elektromos mivoltából következően a készüléket nem befolyásolja a működésében se a sebesség, se a különféle környezeti tényezők, így mindig stabil működésre számíthat.

 

Miért fontos az elektromos működés?
 

A Hornet működését nem befolyásolják a környezeti tényezők, mint a szél és a sebesség. Mindig és minden körülmények között ugyanazon a hatásfokon működik. Az elektromos működés lehetővé teszi, hogy akár gombnyomásra a városhatárt elhagyva bekapcsolja a készüléket, vagy akár a motor indulásával együtt már a Hornet működésbe lépjen.

► Állandó teljesítmény

► A környezeti hatások nem befolyásolják

► Ön dönti el mikor szeretné a készüléket bekapcsolni

► Nincs maximális sebesség ami alatt vagy fölött nem használhatja

► Kényelmes és egyszerű használat
 Egyszerű telepítés

A Hornet telepítése kifejezetten felhasználóbarát, hiszen különösebb technikai háttérismeretet nem igényel, így akár a saját otthonában kéziszerszámok segítségével beszerelheti a készüléket.


Egyszerű használat

A Hornet egyszerű kezelést biztosít, mivel csak egy gomb megnyomására van szükség a bekapcsoláshoz így  lehetővé teszi, hogy ön döntse el mikor szeretné a készüléket használni. A hagyományos őzriasztó sípokkal ellentétben, a HORNET V-120 elektromos készüléket egyszerűen ki és bekapcsolhatjuk egy kapcsoló gomb segítségével. Mivel a HORNET hangja lakott területen zavarhatja a lakosságot, javasoljuk, hogy csak olyan helyeken használja, ahol fennáll az őzekkel való találkozás veszélye. A HORNET elektromos őzriasztó csomagjában egy kapcsolót is mellékeltünk, ennek a beszerelését minden esetben javasoljuk, hogy igény esetén az eszközt ki tudjuk kapcsolni.

 

 

 

Amerikai szabadalom
 

 
A HORNET elektromos őzriasztó egy amerikai szabadalom, ahol már több éve hatalmas sikernek örvend a készülék és sikeresen bizonyított az utakon.Több szállítmányozási cég is kötelezővé tette a teherautóin, illetve a Harley-Davidsonok nélkülözhetetlen kiegészítője. 

Az elektromos őzriasztót nem csak személyautókra és teherautókra, hanem motorkerékpárokra is ajánljuk.
 

 

Már ők is a professzionális technológiát választották

 

 

 
Foto forrása: automotor.hu

     

 

Innováció az Ön autójába is 120 dB-en!
 

Kosárba
 


  

 

Álljon alább néhány jó tanács, hiszen vadriasztóval felszerelkezve is óvatosságra van szükség az országúti vezetés során:

 • A legkritikusabb időszak az év folyamán az augusztus és szeptember, ami több őzfélének is a párzási időszak. Ekkor különösen kiszámíthatatlanok, ezért vezessünk a szokásosnál is óvatosabban.
 • Ha átugrott előttünk egy őz vagy szarvas az úton, ne álljunk azonnal vissza a gázra! A vezérállatot, többnyire egy korosabb tehenet, a többi szarvas ész nélkül, vakon követi, ők még annyira sem néznek körül, mint a “főnök”.
 • Érdemes tudni, hogy az őz és a szarvas esőben gyakran kiáll az útra, hogy a vizes gallyak ne érjenek a szőréhez, mert ahogy a sátorponyva is átnedvesedik, ha esőben megérintjük, a patások vízszigetelése is jobban működik, ha nem simogatja őket a növényzet. Ilyenkor tehát még jobban figyeljünk Az őzek hallása rendkívül jó, de viselkedésük meglehetősen kiszámíthatatlan. Ha idegen eredetű, ismeretlen hangot hallanak, általában megállnak, és hallgatóznak, hogy megállapítsák, hogy ez a hang veszélyt jelent-e rájuk nézve. Nem fognak feltétlenül elfutni a hang elől, így mindig vezessünk óvatosan, és számítsunk arra, hogy mégis kiugorhatnak az úttestre.

MŰKÖDÉSI ALAP FREKVENCIA 4.805 kHz
ULTRAHANG FREKVENCIA 18000 – 21000 Hz
HANGNYOMÁS SZINT 120 dB
HATÓTÁVOLSÁG kb. 250 m
MŰKÖDÉSI FESZÜLTSÉG 8-16 V
ÁTMÉRŐ 22 mm csőátmérőjű rezonátor
HOSSZÚSÁG 95 mm
KONZOLNÁL ÁTMÉRŐ 46 mm
SZÍN Fekete
JÓTÁLLÁS 2 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!