Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BBS felnik

Technikailag innovatív kerekek, kivételesen minőségi és úttörő dizájn.

BBS - Technológia a motorsportból

 

HÁROM BETŰ: BBS, a világ legkeresettebb felni márkája
A BBS mind a mai napig a minőség szinonimája, ezért van rá olyan nagy kereslet a sofőrök körében szerte a világon. A „Technology Through Motorsports” állításunkhoz híven a versenypályán használt technológiát egyenesen az utakra visszük át. Műszaki szakértelmünk több, mint 50 éves tapasztalaton alapul, és a hagyományos kivitelezési módszereket alkalmazva a stílusikonokat a „Made in Germany” minőségi szabványoknak megfelelően most és a jövőben is Németországban készül. 

Minden BBS kerék egyedi. A prototípustól és az azt követő fejlesztéstől kezdve a mechanikai feldolgozásig minden BBS felni kézzel készül. A BBS könnyűfém felnik a kezdetektől a legszélsőségesebb körülmények között is bizonyították pontosságukat és működőképességüket. Az öntési folyamatot követően minden keréktárcsát röntgenvizsgálatnak vetnek alá egy rendkívül speciális eljárás során.

BBS felni katalógus


Kérdései merültek fel?

Nem tudja melyik felnit lehet felszerelni az autójára? 

Nem ismeri a kerekek pontos méreteit?

Szeretné tudni, hogy milyen méretű gumiabroncsot kell vásárolnia a felnihez?

Válassza ki a katalógusból a szimpatikus felnit, majd töltse ki az űrlapot: adja meg elérhetőségeit, autójának főbb adatait és a kiválasztott felni típust.

Segítünk kiválasztani a megfelelő konfigurációt!


Rendezés: